Lite i taget

Här hade vi en solig och varm morgon, kring 22 grader. Ljuvligt att få sitta ute på terrassen och dricka kaffe och äta en rababerpajs bit. Jag fick min dator kopplad i rummet nu, så det är lite bekvämare att sitta och blogga.

Om det är bra väder, försöker jag vara ute så mycket som möjligt. Annars har vi gjort lite i taget och lagat lite i ordning, så att det börjar se somrigt ut här på villan.  🙂 Det skönaste med semester är att man inte har tider som man ska passa, utan gör i den takt man själv trivs med. På eftermiddagen blev det mulet väder.

Ikväll får jag prova den nya duschen i bastun, tänkte tvätta håret. Sjön är ännu kall bara 14 grader, ja doppet får vänta tills vidare. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.