En härlig start på dagen

En stund efter att vi hade  vaknat,  gick jag med mor och far ner till stranden och tog ett bubbelbad. Baljan eller poolen är ny för sommaren. Det var skönt att gå ett 37 gradigt vamt vatten.  Lite halt var det att hållas på plats,  men när jag kom på att jag skulle hålla fast mig vid kanten och stå på knä så gick det bra.  Ja det var en härlig start på dagen.  🙂

Idag har det varit växlande molnighet och sol, temperaturen har varit kring 18,19 grader. Jag har njutit av att vara ute.  😉 En del av oss som var med på gårdagens kalas samlades på vår terrass.  Ja det var ett mycket trevligt kalas, så det var roligt att få prata om det.

Nu först börjar jag att inse om att semestern börjar snart, och att det finns inga måsten som är ganska skönt. Bloggar från mobilen, eftersom min dator inte ännu är kopplad i mitt rum.  Men det går ju bra så här också.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.