Annorlunda dag, har kommit till villan

Igår blev det en annorlunda dag när jag tog min manuella rullstol till jobbet. Nu är det så att jag orkar bara rulla själv korta sträckor, och behöver mera hjälp av andra människor. Men allt går och snart skulle jag få semester. 🙂

På eftermiddagen kom jag hem,  drack kaffe och åt en smörgås. Sen fick jag hjälp av personalen med att packa ihop det sista som jag skulle ta med mig till villan. Det tog inte länge innan mor och far kom med både bil och släpkärra. 

Vi startade klockan 15.50. Trafiken lugnade ner sig efter Tammerfors. På resan var det lite solsken också, fast därhemma var det regnigt. Kom fram till villan vid 22.30 tiden.  En stund senare började regnet och komma.  Jag var uppe lite innan jag gick och lade mig.

Det har varit mulet och regnsskurar idag . Vi var med mor  och handlade till Katislojo.  Nu ikväll ska min moster ordna ett kalas, det blir trevligt att träffa släkten igen.  🙂

Kram  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.