Mycket på en gång

Morgonen var ganska vacker med lite sol, under dagen blev det mulet och regnigt väder. Vippari var lite sen så att personalen hann ringa till centralen och fråga om skjutsen, där sade de att bilen var på väg. Lite irriterande när jag själv är punktlig, och då blir någon annan sen.

Det fanns mera fart i mig idag, och jag skrev några dagars uppgifter. Man får mera gjort när det är mera fart i en, som tur är alla dagar inte likadana.

På eftermiddagen kom jag hem, hade kaffe och droppa när fysioterapeuten kom till mig. Medan jag drack kaffe, berättade jag om personalens funderingar  kring vattenterapi. Terapeuten tyckte att det lät bra. Nu efter akvariestädningen blev det ett konstigt ljud, plötsligt kom mor med killen från Petpoint också hit. Killen fixade och satte pumpen på plats som var lite lös, då försvann ljudet. Mor tog lite av mina saker och apelsin trädet 🙂 som ska  till villan. Ja det var mycket på en gång. Det tog ju sin lilla tid innan vi kom i gång med terapin. Nu blev det tänjning och avkoppling.

Far kom i kväll med släpkärran och tog min elrullstol som ska packas redan nu, innan man sätter andra saker på kärran. Från stug 3 var vi ute och grillade korv på gasgrillen, det var trevligt att göra lite annat. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.