Börjar på och sen får man se, småpackar

Jag fick i morse tillfälle att prata med boendets föreståndare, angående om min vattenterapi. Hon lovade att till en början kommer någon från husets personal och hjälper mig i simhallen, sen får man se hur vi gör i fortsättningen. Själv tyckte jag att det lät som en bra lösning Morgonens skjuts kom ganska sent, som vill säga att jag blev försenad från jobbet.

Arbetsdagen gick på  något vist trögt, jobbade på men märkte att inspirationen började vara slut. Semestern kommer att vara välbehövlig och skön.

img_20160615_211700.jpg

Här ser ni mitt sommarhår, kort och bra. Ikväll var jag till stan, köpte lite mobilpennor så jag klarar mig på semester.  Nu småpackar jag och har lagt fram en del saker på bordet.

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.