Det står inte rätt till med alarmet och en ny elrullstol

Jag hade hunnit hoppas på att nu fungerar alarmet här i huset, men i natt fick jag rycka in och ringa efter hjälp åt min granne. Sen visade det sig att det tog ungefär 30 minuter innan signalen kom till personalens mobil, och då var man redan hos grannen. Inte alls roligt att bli väckt klockan 02.20 på natten. Jag tycker att det står inte rätt till med alarmet.

Solen sken när mor, far och jag körde till Vasa, vi skulle till Centralsjukhuset på Roparnäs och diskutera  om en ny elrullstol åt mig. Att hitta sjukhuset var inte det lättaste, som tur var det en vänlig man som kom och visade vägen. På Roparnäs gick det bra och det var en trevlig människa som vi pratade med om elrullstolen. Efter hand som vi gick igenom mina önskemål på den nya stolen, märkte man att det hade kommit nya finesser på 14 år och vad tekniken har utvecklats.

ja det blir en ny elrullstol, en Permobil samma märke som jag har nu. Färgen på stolen blir vinröd med helgummi däck, hiss, justering av fotstöd och stolens ställning. En korg bak på stolen och en väska för mobilen. Min nya elrullstol borde komma i början av augusti. Sen blev jag lovad att få behålla min gamla stol, som vi kan ha på villan, då slipper man att transportera den av och an.

Det blev en stund hos mor och far, jag åt lunchen där. På deras gård skrek måsarna och ville attackera.

20160614_122628.jpg

Tre små fågelungar var nära gatan, mor lade dem i en väska och förde till skogen. På eftermiddagen var jag och klippte mig hos en ny frissa. Det blev kort sommarhår, jag  blev riktigt nöjd.

Kram

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.