Tillbaka på jobbet, akvariestädning

Kändes rätt okej att vara tillbaka på jobbet, fast nog kunde jag ha fortsatt med semestern. Nåväl det är bara några dagar kvar, och sen har jag sommaren framför mig. 🙂 jag hann laga nästan tre dagars arbete, så jag var nöjd över mig själv.

Det har varit en solig dag, men nu har det blivit lite molnigt på himlen. Jag städade med assistenten akvariet, böt hälften av vattnet, damsög och tvättade alla filter. Oj vad alla filter var smutsiga, det var minsann på tiden att tvätta dem. Nu kan jag med gott samvete lämna akvariet för sommaren.

Sedan hann vi också med att ändra posten till villan. Ja jag har hunnit göra en hel del idag, men det är alltid så finns det som man måste fixa , innan man åker bort för en längre tid. Alltså jag är på god väg, och lämnar inte allt till sista minuten.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.