En junisöndag

Det blev lite tråkig rubrik på inlägget, ibland är det brist av fantasin. En junisöndag, he he!! Hur som helst vaknade jag pigg och utvilad, 🙂 det var skönt att få sova ut. Solen har skinit hela dagen fast det har blåst en kall nordan vind. Mor och jag började smått fundera på det som ska tas med, när vi kör ner och flyttar ut till villan på fredag.

På eftermiddagen var jag på fotbollsmatch, det var intressant att se nu när det var en annan fotbollstränare som JARO hade. Matchen mot Grankulla verkade vara piggt och hemmalaget sköt flera skott på motståndarens mål, av vilka två for in i mål. Ända in på andra halvleken såg det bra ut för JARO, även om Grankulla fick ett mål. Plötsligt på tilläggstidens de sista minutrarna hände det något att motståndaren fick ännu ett mål till. Matchen blev oavgjort, som kändes lite surt och onödigt. Det var min sista fotbollsmatch före semestern.

Snart far jag med taxi hem till mig. En vecka ännu och sen får jag vara ledig. 🙂

Kram 🙂

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.