Middag och hemresan

Oj vad en vecka har gått fort, och plötsligt blir man tvungen att fara hem från  solen och värmen.  Igår var det vår sista kväll på Rhodos, så vi tog en taxi in till gamla stan och åt middag där. Trevligt att gå  ut och äta än bara på hotellet, sen är det roligt  att gå omkring i gamla stan. Maten smakade jättegott. 🙂

Natten blev inte värst lång i och med flyget for redan  6.30 på morgonen. Den här gången blev mina föräldrar, min bror och jag förda med en bil (som hade en flake) man höjde upp till flygplanet, man får uppleva allt möjligt när man är med rullstol  utomlands. Resan gick bra, jag sov nästan hela vägen. 🙂

När vi landade var det 11, 12 grader och lite sol, kändes ganska kyligt med det som man var van vid. 🙂 På gården hos mina föräldrar var det fullt av löv från träden efter stormen som hade varit för några dagar sen. Tröttheten har suttit i min kropp idag, så jag har valt att krypa eftersom benen inte vill hänga med som jag vill. Efter maten tog jag  en tupplur som var mycket välkommen, för tillfället känner jag mig ganska pigg.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.