Sommardag och liljekonvaljer

En solig och vacker sommardag fick vi ha också idag, men det lär att det ska bli kyligare till helgen. Då känns det ganska bra att packa kappsäcken och resa till södern. 🙂 Det var en lugnare dag på jobbet.  Jag skickade ett mail till min arbetsplatshandledare när jag tänkte ha semester.

img_20160602_185250.jpg

Jag fick liljekonvaljer av en vän som kom hit till mig, när vi hade ett möte med stödgruppen. Vi åt något smått och gott innan mötet började. Själv berättade jag hur saker och ting har börjat fungera här på boendet, nämnde också att det tar lite tid innan både personalen och vi som bor här har hittat en gemensam melodi. Men i stort sett tycker jag allt fungerar ganska bra. Det kändes bra att gå igenom en del saker före sommaren och semestern.

Vet inte om jag har reagerat extra mycket på pollen ikväll, eftersom jag hade lite rethosta. För att igår hade jag inga problem och klarade mig utan hostmedicin.  Jag är frisk men tog för säkerhets skull lite medicin till natten.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.