Härligt somrigt och planterade om apelsin trädet

Alltså vilken värme vi hade denna morgon, riktig sommar! 🙂 Det behövdes ingen jacka, solen sken från en blå himmel och solglasögonen fick komma på min näsa. Hela dagen var det härligt somrigt. Idag kändes det svalt och skönt att ha arbetsrummet nere i källaren, så jag  var nöjd över att det inte var för varmt i rummet.

Efter jobbet gick jag med assistenten till lilla Sunds, jag köpte en större kruka och blomjord till apelsin trädet. Medan vi var på stan blev jag smått hungrig, och stannade på en hamburgare vid Korv Görans. Ibland får man unna sig och köpa något från grillen. 🙂 Sen kom vi hem och planterade om mitt apelsin träd. Redan nu ser trädet bättre ut, än  innan när det fällde en del blad. En större kruka och ny jord gör ganska mycket. 🙂

Mamma hade hittat lite kläder som jag fick prova inför resan Bland dem fanns ett par bikini som passade åt mig. 🙂 Snart har jag allt det som jag behöver ha med mig. 🙂

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.