Tanken får mogna

Det blev ännu en skön och varm sommardag, solen har skinit hela tiden och av det blir man bara glad. 🙂 Lite extra glad blev jag när jag hann få alla uppgifter klara som var på arbetsbordet igår, och nu är det bara att fortsätta med dagens uppgifter som jag lagar i morgon.

Fysioterapeuten och jag pratade med boendets föreståndaren om min kommande vattenterapi. Finns det möjligheter att någon från personalen kommer och hjälper med på- och avklädning samt dusch både före och efter terapin. Dag och tid, sen är det att fundera det praktiska som skulle fungera bäst för alla. Det var en positiv diskussion och tanken får mogna. Sen hann vi bara tänja mina ben, till min förvåning var jag inte så spänd trots att jag hade varit två veckor sjuk. Eller hade gårdagens trampande något att göra? 🙂 Ja vem vet. 🙂

En vacker och skön talkokväll i örtagården, trevligt att vara med igen. Lite myggor hann komma och bita mig, trots att jag hade myggmedel. Nu har denna värme tyvärr gjort att en del av örterna i drivbänken torkat ut, lite synd men sånt händer. Själv kom jag inte så långt som till drivbänken, höll mig mest nära örtagården och köksträdgården.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.