Skönt att komma igång med vardagen

Måndag, det kändes skönt att kunna fara till jobbet och att komma igång med vardagen igen. Att vara sjuk hemma är inget för mig, skulle säkert ha börjat klättra på väggarna om jag hade varit tvungen att stanna hemma ännu längre.

Mycket trevligare känns det att göra något nytta, själv är jag en som måste ha något att greja med. På  arbetsbordet väntade flera dagars uppgifter på mig, men jag tog ingen stress över det. Med tiden blev uppgifterna mindre och mindre, jag fortsätter i morgon. Det är alltid bra att ha något och göra.

Det har varit en varm och solig sommardag idag. Jag och assistenten pysslade om mina blommor på terrassen, härligt att sitta ute och det var en skön sommarvärme. Det är något som jag tycker om. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.