En trevlig dag

Här är allt bra med mig trots att på morgonkvisten vaknade jag av lite hosta, med lite medicin gick det om. Somnade om och sen dess har jag inte hostat. Åh, jag fyllde det sista i blanketten till Kankaanpää, ville få undan pappersarbeten för dagen och jag inte behövde fundera på att jag måste laga dem. Sen fick jag något trevligare att tänka på, vi började med mor gå  igenom sommarkläder till resan

Vädret har varit växlande från sol till molnighet, det har ändå varit varmt. Jag satt en stund i gungan medan de andra grejade på gården. Efter maten for mor och jag ut till min brors villa, trevligt när det är så nära och man kan sticka sig in då man har lust. 🙂 Roligt att träffa min brors familj. 🙂 Där blommade liljekonvaljer. Vi hade en trevlig pratstund och sen kom vi hem.

Det har varit en trevlig dag. 🙂 Jag har tänkt fara till jobbet i  morgon, mår så pass bra nu. 🙂

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.