Sakta men säkert

För varje dag som går känner jag mig bättre och bättre, det går sakta men säkert. Jag är noggrann med att inte få  kallt, det är lite mulet väder och en aning kyligt i luften så jag är inne för säkerhets skull. Ute har jag ändå varit, vi var mor och far till Sunds Trädgård och köpte lite nya blomplantor som hade dött under vintern.

Sedan var vi till en bekant på kaffe och rababerkaka, det var mysigt att sitta på gården och dricka kaffe. Ett tag var det som om solen skulle ha kommit fram. Det finns ändå tecken på att det börjar vara försommar, när häggen och spriéor blommar, allt ser så vackert.

Jag knappt tro att det är en vecka kvar till vår resa, att få fara till solen och värmen.  Tills dess ska jag bli frisk. 🙂 Nu önskar jag er en trevlig fortsättning på dagen. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.