En riktig lugn fredag

Jag unnade mig med att se på en film på förmiddagen. Solen sken några timmar, tyvärr hann jag inte gå ut medan det var vackert väder. Det har varit lättare med hostan, som känns så skönt. Efter lunchen tittade jag på den svenska prinsens dop, alltid trevligt att se på kungliga händelser. Med andra ord hade jag en riktig lugn fredag.

Sedan fick jag höra att min far hade ringt till Vasa Centralsjukhus och pratat med en ergoterapeut, om att jag borde få en ny elrullstol. Människan hade varit positiv och var förvånad över att jag har en 14 år gammal elrullstol. Det blir att jag ska i juni till Vasa och prova ut en ny stol. Just nu känns som om allt är bra i mitt liv.

Det har varit mulet väder sen i eftermiddags. Jag är hos mor och far, det känns så skönt och tryggt att vara hos dem. Ja jag klarar hur bra som helst i mitt eget hem också, men att få vara hos sina nära och kära.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.