Samtal till Kankaanpää, där fick jag mig

På eftermiddagen kom min  mor till mig. Sedan blev det några samtal till Kankaanpää till exempel om tidpunkten jag ska fara dit. Det blev överenskommet att det blir någon gång i september och i maj. Sjukskötaren ringde upp mig och frågade lite om mina önskemål och behov av hjälp.  Efter samtalen började vi fylla i en blankett där det var om vad  för slags hjälp man behöver, och den ska skickas sen till Kankaanpää.

Assistenten satte en ansiktsmask åt mig, så hyn blev ren och fräsch inför Greklandsresan och sommaren. Medan masken fick torka, vattnade vi mina blommor. Apelsin trädet fick ett ljusare plats på skrivbordet bredvid datorn.

20160526_165003.jpg

´Här blev apelsin trädets nya plats, tror och hoppas på att det ska trivas. 🙂

Borde inte ha nämnt om att bli för ivrig, tyckte att jag hade klarat mig bra med hostan och tog på dagen bara hälften av mängden av hostmedicinen. Senare på kvällen straffades jag av mycket slem som skulle hostas upp, fast nu var det lösare än förut men där fick jag mig, av min lilla dumhet. Nu  till natten tog jag snällt den vanliga medicin mängden och hostan  har lugnat sig.

Kram

+

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.