Äntligen mår jag bättre

Hej, Jag har bara inte orkat blogga på några dagar, så pass svårt med hostan fick jag. Var och besökte HVC två gånger för att få medicin. Jag vet hur kroppen fungerar, och känner igen symptomen när hostan inte vill ge med sig, det finns inga krafter för mig att hosta upp slemmet. Då är det antibiotika som gäller och inte bara hostmedicin, detta har jag varit med om så många gånger tidigare.

Den första läkaren gav mig bara hostmedicin, och jag fick nog riktigt begära om medicinen som jag tycker att hjälper bäst. Man tog en snabb CRP (Infektionsvärden) på mig som var bara fem,  alltså jag hade ingen infektion i kroppen. Hostattackerna blev allt besvärligare och längre att jag hostade i ett utan att få något slut, kunde knappt tala utan att det började. Till och med att äta var svårt. Kvällarna och nätterna var jobbiga. På måndag kväll for vi med min personal på nytt till HVC. Nu heller ville inte läkaren skriva ut antibiotika, men sen ringde vi till mor som pratade med henne. Så fick jag en antibiotika kur.

Jag hade jobbigt ännu igår, även om jag försökte vara positiv om att det skulle ha blivit bättre. Sen på kvällen fick jag upp slemmet som lättade  upp betydligt, och i natt kunde jag sova utan att hosta. Idag mår jag mycket bättre, ÄNTLIGEN! 🙂  men är hemma hela veckan från jobbet. Nu kommer det små harklanden bara men ingen värre hosta, så kan jag prata igen. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.