Hostan kom i natt

Förkylningen är gott som borta, men hostan kom inatt. Nu kan jag inte säga om det var hostan eller fullmånens efterkänningar som höll mig vaken, i alla fall  blev  det inte många timmar sömn. På morgonen kände jag mig ganska hostig, men hostmedicinen hjälpte och nu tar jag det som en kur.

Mådde så pass bra att jag vågade fara på fotbollsmatch mellan JARO och KPV  ( Karleby) Tyvärr förlorade JARO med 0 – 1, de är lite dåliga på att laga mål. Det var varmt och soligt väder.  Sen for vi till O´learys och åt, samtidigt kom ishockey VM Finland –  Ryssland  match som var spännande. Finland vann och kom till morgondagens final.

Ibland känns det lite jobbigt att prata när hostan vill komma. Någon gång lossnar lite slem också, men det blir väl bättre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.