Vill ni också komma?

I morse när jag satt och åt morgonmål, kom två av personalen hit in till mig. De blev lite förvånad över att jag hade redan fått hjälp. Och jag med min humor frågade: ”Vill ni också komma?” Eftersom det var människor som jag trivs med och visste att det gick att skoja med, plus att vi alla kan tala svenska här på boendet, som är lite ovanligt.(Inget illa om det finska språket men det blev så lustigt) Det  blev att vi började skratta, plötsligt hade jag tre personal i lägenheten, inte så illa. 🙂 Till slut blev vårdaren som hade börjat hjälpa mig, och vi fortsatte med mina morgon sysslor. 🙂

Äntligen kom solen fram efter flera gråa och mulna dagar, i solskenet var det riktigt varmt. Hade fullt upp på jobbet, var tvungen att lämna lite tills måndag. Dels för att jag ville spara min kropp, sen ville jag hinna prata med arbetskamrater innan arbetsdagen var slut.

Ikväll följde jag med till butiken, det kändes skönt att vara frisk igen och komma ut på promenad. Köpte en godispåse, firade min fredag med godis och sprite. Så jag har öppnat helgen.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.