BESLUT nummer två

Klockan två på natten vaknade jag av grannens rop på hjälp, han var lite osäker om alarmsignalen for iväg till personalen. Då ringde jag efter hjälp åt honom. Idag for jag tillbaks till jobbet, var alldeles feberfri liksom igår, har bara haft lite snuva men annars känner jjag mig frisk.

Hade inte tänkt på att jag gjorde två ansökningar för anstaltsrehabilitering, och räknade inte med att få två beslut från Folkpensionsanstalten. I dagens post kom BESLUT nummer två, och där blev jag beviljad 20 dygn i Kankaanpää. Till en början var jag lite skeptiskt eftersom det inte fanns någon underskrift  nere på pappret. Småningom när jag började inse att anstaltsrehabilitering faktiskt blev beviljad, kände jag mig desto gladare, fick även fysioterapi och vattenterapi. YES! 🙂 YES! 🙂 YES! 🙂

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.