Vad är detta?

Blev nästan stum då jag fick ett brev från Kankaanpää i dagens post. I brevet välkomnade de mig som rehabiliteringskund till rehabiliteringsperioden, mera information skulle jag få senare när sjuksköterskan ringer mig. Och jag som just fick ett avslag från Folkpensionsanstalten, så kom ett brev från ett annat håll där man skulle vara beredd att ge rehabilitering åt mig. Tog fram beslutet från Fpa och läste igenom det, där stod inget om beviljad anstaltsrehabilitering. Nej bitarna går inte ihop enligt min logik. Så vad är detta??

Pratade ikväll i korridoren med grannen, som tipsade om att ringa till centralsjukhuset i Vasa angående om en ny elrullstol. Fick till och med ett nummer dit. Det var bra att få veta, men sen när vi pratade om saken, kom jag ihåg att vi har nog haft kontakt med Vasa gällande nya Permobilar. Vad gör man när någon ber dig blanketter för att ansöka ett hjälpmedel? Jag mår bra och är feberfri nu.

Kram

+

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.