Lotten var inte på min sida

Nu äntligen skiner solen och det är härligt vårväder, men pollenallergin gör sig påmind med rinnande ögon och näsan. Trotsade allergin och tog med assistenten en promenad till K Supermarket  Fick ibland stanna och torka näsan o. ögonen, det är vår….So what, inte kan man väl bara  sitta inne för att man har besvär med pollen heller.

Idag kom BESLUTET från Folkpensionsanstalten, lotten var inte på min sida nu heller och fick ett avslag. Enligt dem rehabiliteringen som jag ansökte om var ej sådan i Fpa:s lag och inte yrkesinriktad rehabilitering. Sedan beviljas jag inte heller en ny elrullstol. Fpa anser att det inte är ett hjälpmedel i arbetet.

Åhhh, Jag blir snart knäpp, ja man kan inte anklaga mig för att jag skulle ej ha försökt. Varför görs allt så svårt. Jag fattar ingenting hur man på Folkpensionsanstalten tänker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.