Ser tillbaka och vill ha lite värme

img_20160505_141315.jpg

Ser på bilden som är taget för en och en halv vecka sedan, då var det sol och värme. Det är annat än vad det är idag, och i morse när vi vaknade var det bara sex grader och mulet väder. Temperaturen har inte stigit med många grader från det, jag vill ha lite värme!!! 🙁 Just nu lockar det inte att vara ute. Brrrr…..!!1!

Såg ni på Melodifestivalen igår? Inte jag, har tappat intresset totalt för det . Jag såg så mycket att jag lyssnade på Finlands bidrag i semifinalen, nåja, de kom ju inte med i år. Själv tyckte jag att låten hade inget speciellt att komma med. Istället såg jag på Wallander.

Kram 🙂

+

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.