Köpte ett apelsin träd

På en regnig och kall dag, är det bra att fara någonstans där man kan gå inomhus och har tak på huvudet. Vår bil förde oss till Sunds Trädgård. 🙂 Där är det alltid trevligt att gå omkring och se på blommor, enda nackdelen med Sunds är att det blir dyrt när man är där. 🙂 Flera gånger har jag ”sett med  längtande ögon” på små träd med mini apelsin frukter, men har kunnat lämna det i affären. Nu kunde jag inte motstå längre, och trädet ropade: ”Köp mig, köp mig!” 🙂 Så då köpte jag ett träd. Ha, ha, ha!!! 🙂 🙂

Sen var vi en sväng till Prisma, jag köpte några mobilpennor. Försökte se med mamma  om vi skulle ha hittat strumpor med halkskydd, hittade nog ett par men de visade sig vara för små. Det svåra är att hitta strumpor i rätt storlek, antingen är de för stora eller för små. Hmm….. Jakten fortsätter….. 🙁 På vägen hem förde vi mitt apelsin träd hem till mig, sen var vi och köpte fisksoppa till lunch.

Ikväll är vi bjudna till vänner i Larsmo. Det ska bli riktigt trevligt att träffas. Ni ska ha en trevlig fortsättning på dagen. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.