Regnig och kylig fredag, akvariestädning

Det blev en regnig, mulen och kylig fredag, temperaturen har varit under + 10 grader. Till och med jag har frusit som annars är ganska varmblodig av mig. Jag hade en lugnare dag på jobbet, å vad skönt det kändes med helg när man lämnade arbetsplatsen idag.

Ibland funderar jag på gårdagens kommentar som en personal sa åt mig: ”Ät nu så vi hinner” Det var vid kvällsmålet, klockan var kvart över sju och jag hade några gånger kvar av att bita från mitt knäckebröd. Tid fanns det hur mycket som helst. Tycker inte om att bli påskyndad ifall man har ingen brådska. Sen vill jag påstå att jag inte är av det långsammaste sorten, så det var lite onödigt. Varför ska man stressa om man har gott med tid? Personligen ger det mig en lite negativ bild av den som hjälper mig, eller då är jag petig och noggrann.

På eftermiddagen innan jag for hem till mina föräldrar, städade vi med assistenten akvariet. Damsög bottnet som är alltid bra att ta vid jämna mellanrum, märkte på stenarna att det började vara smutsigt. Till sist lade vi rengöringsmedlet i vattnet. Sen promenerade vi ute i kylan, jag hade regnbyxor och regnskydd som täcker hela mig, då var det bara att köra elrullstolen. Så fick vi en god middag.

Ikväll var det härligt med en varm bastu, jag hade kalla händer när vi gick in i bastu. Satt bara och njöt av värmen, väntade på att jag skulle få upp värmen i kroppen. 🙂

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.