Hej, här gungar jag

img_20160512_193903.jpg

Nu eller aldrig skall man ta vara på att vara ute, speciellt när solen skiner, ikväll var det härligt varmt. Vinden kändes ganska ljumt tyckte jag. Från min sida var vi alla ute en stund på gården. Passade på att prova gungan, den var ganska skön. 🙂

20160512_182439.jpg

Hej, här gungar jag och har det bra. 🙂 Nu provade jag med att jag låg i den, vet inte om jag skulle ha så bra balans att sitta också. Det blir väl flera gånger, och då kan jag prova att sitta i gungan.

Min bror kom till mig ikväll, han installera Bluetooth högtalaren åt mig. Nu kan man ringa och jag kan svara. Vi testade ljudet med att gå utanför lägenheten, det hördes riktigt bra. 🙂

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.