Allt gick smidigt och pigmentfläck

Nu har jag ingenting att klaga på. Jag jobbade flitigt och hann med allt som jag skulle, ganska många lappar var ännu från tisdagen och några från gårdagen. När jag hade just blivit klar med arbetet, och hann bara sätta mig i  Permobilen så kom min lunch. Det var bra inplanerat, då fick jag äta i lugn och ro, passade också bra eftersom det var en kortare arbetsdag.

Solen har skinit idag, bara morgonen var ganska kylig. Jag behövde inte vänta länge på Vipbussen som var till och med 15 minuter för tidigt, och var hemma strax efter 13.00. Mor var förvånad över att jag redan var hemma då hon kom efter mig. Vädret var så pass varmt att man kunde fara utan jacka, det är något som jag gillar. Vi hann fara via posten och hämta ut mitt paket, jag fick ge mitt underskrift från bilen, mor kom ut med papper och penna. 🙂 På det viset nu denna gång, allt gick smidigt idag. 🙂

Vi var hos hudläkaren som tittade på mitt födelsemärke, som var ganska mörk tyckte vi med mor. Enligt läkaren var märket borta, och den mörka pigmentfläcken var bara kvar. Sen blev jag rekommenderad att börja använda solkräm, något som man aldrig kommit att tänka på. Alltid lär man sig något nytt. 🙂

Sen tog vi en eftermiddagskaffe hemma hos mig. Ibland är det trevligt att bara sitta, och inte ha viktiga saker att fundera på. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.