Okej det får bli tills i morgon

Det är ibland att saker inte blir så som man har tänkt sig. Nu idag hann jag inte få mina arbetsuppgifter färdiga, innan vår övervakare kom och då byter vi till ett annat tangentbord åt henne. Tänkte för mig själv: ”jag hinner göra det klart efter lunchen.” Ja tänkte och tänkte, när jag kom tillbaks från lunchen hade ingen bytt tillbaka till mitt tangentbord. Då kunde jag inte fortsätta med att jobba. Okej det får bli tills i morgon,

Blev lite tveksam över morgondagens hemfärd från arbetet, jag ska vara klockan 14. hos hudläkaren med födelsemärket som inte lyckades då i mars. Hemfärden var bokat till 13., men jag vågar inte alltid lita på Vipparin. Personalen ringde till Vipcentralen och frågade om man visste hur körrutten såg ut, och att jag hade en tid att passa. I dagsläge såg det ut som om jag skulle komma hem 13.10. På centralen sa att man kan också lägga en tidsgräns , när jag måste vara senast hemma, vi bad dem lägga 13.25. Detta med tidsgräns var något nytt för mig, jag blev positivt överraskad.

Solen sken hela dagen, kring 10 grader varmt. Ikväll tog jag och trampade nästan en halv timme, förra veckan blev det ingen trampande, jag var väl lite lat och så var det en kort vecka. Ikväll hade jag en vårdare som inte har varit så mycket med mig, så jag lärde henne att hjälpa mig med duschandet, och det gick bra. Jag tycker om människor som varken har fördomar eller är rädda.

Kram

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.