Är det sant att alarmet fungerar?

Morgonens bästa nyhet var när min granne berättade att alarmet fungerar nu, han sa att han hade testat och signalen ick fram till personalen. Och nu behöver grannen inte väcka upp mig och störa min sömn. Jag blev smått förvånad och frågade: ”Är det sant att alarmet fungerar?” Nu testar man med Elisa, och inte en dag för tidigt. Tja, det tog ju bara sju månader innan alarmet kom igång,. 🙂

Solen sken också idag och det var varmt. Det kändes bra att återgå till jobbet igen efter en vecka. På eftermiddagen fick jag besök av våra vänner från Jyväskylä, som kom och ville se hur jag har det i min nya lägenhet. Det var trevligt att träffa dem igen. Före middagen hade vi en stugmöte som gick bra. En del förändringar ville personalen göra, som var okej men det var inga stora. Jag värmde upp pizza och gick ut med de andra och åt i solen. 🙂 Härligt att kunna sitta ute och äta.

Ikväll var jag på JKG:s vårfest. Många duktiga gymnaster, både stora och små. Mycket folk var där ikväll. En del grupper var stora. Själv beundrade jag gymnasternas vighet, som kunde få fötter och ben i olika ställningar.

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.