En varm morsdag

Jag och min familj åt morsdagsmiddag igår kväll, eftersom en del av oss ville gå på dagens fotbollsmatch som började redan klockan 15. Huvudsaken är att man hittar en dag som passar för alla att fira mor / mödrar och visar att de betyder mycket för en själv även om man är vuxen.

I morse uppvaktade far och jag min kära mor med blommor och presenter. Jag hade förstorat en bild av mig som jag gav till present. 🙂 Solen sken och det var härligt varmt, med andra ord det var en varm morsdag. 🙂

När vi betalade inträde till matchen fick man en ros och kram på dagen till ära. 🙂 JARO  hade flera målchanser mot Valkeakosken HAKa, men bollen gick inte in i målet. Fotbollsplanen var ojämn att bollen for vart den ville. Matchen blev oavgjort. 0 – 0

Mor var och sökte pizza från en italienskt pizzeria som hade sista dagen öppet idag. Pizzan gick att äta men det var nog ingen höjdare, korven var alltför stark att det brände till i munnen att jag tog bort den, en korvän som jag är.

Så ännu en gång grattis till alla mammor på morsdagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.