Skönt med långhelg

Det är nästan att man kan säga att vi har den första sommardagen här, solen skiner och närmare plus 20 grader. Otroligt vad träden har blivit gröna bara på några dagar, såg vi med mor när vi körde till stan. På K Rautias gård var det någon tillställning, där såldes bland annat sommarblommor, bröd och lakrits. Jag hade aldrig varit tidigare där, vi tog en titt därinne också. Lite sommarblommor kom hem. Det blev sen ett varv inne i centrum, som blev inte så lång för att vi orkade inte gå i butiker.

Vi kom hem och satt på bakgården och drack något kallt. Jag fick ta tröjan av mig, efter en stund i solen blev det lite för varmt att man gick gärna i skuggan. Det känns skönt med långhelg, och ha ingen brådska. Man får ta stunden som den kommer. 🙂

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.