Himmel och pannkaka vilken byråkrati

I morse vaknade jag klockan 6.30 av att grannen ropade på hjälp, så då ringde jag till personalen och bad dem gå till min granne. Ser ni att ”alarm Susie” är bra att ha. 🙂 Morgonen verkade vara ganska mulet, men sen när solen började skina och då blev det härligt varmt. Efter lunchen på dagligaverksamheten gick vi på promenad, som var riktigt skönt.

Alltså det blev en ledig dag även idag, men jag kämpade med att fylla i tråkiga papper och blanketter till Folkpensionsanstalten, en ny ansökan till anstaltsrehabilitering och en annan för en ny elrullstol. Dessutom ville de på FPA veta namnen på terapeuter i Kankanpää, då fick mor ringa dit  och fråga namn på människorna. Men det räckte inte att pappren fylldes enligt vad man rekommenderade oss, när blanketterna skulle lämnas in på FPA, hittades det ännu något som var fel. Exakt vad det var för fel kunde man inte säga, men sa att det är upp till beslutfattarna. Himmel och pannkaka vilken byråkrati säger jag! 🙁 Både min mor och jag har gått på högvarv av detta men ger inte upp.

Jag och assistenten promenerade hem till mina föräldrar, det var underbart varmt. Vi åt grillad kött med sparris, risotto och sallad. Nu försöker jag ha en lång och skön helg.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.