Allt möjligt och lite till

Hade missat ett par meddelanden på mobilen från mitt arbete, det var att man var borta idag, alltså blev det en dag på dagligaverksamheten. Med snabba tag fick man ringa Vippari och avboka dagens skjuts. Sen ringde jag till hemvårdsledaren, jag som är lite spänd att börja ringa till helt främmande människor, antar att i bakgrunden finns en sorts av ängslighet. Jag började med att försöka säga mitt namn och att jag inte behövde ha hjälp med lunchen. Tyvärr förstod ledaren inte mig, så min personal fick hjälpa och säga mitt ärende. Sånt här händer ibland när jag ska skapa nya kontakter, det är inget som man kan göra åt.

Jag fick laga morsdagskort, tryckte röda hjärtan på ett papper med en potatis. Hade lite när det lagades kort nu idag. 🙂 Efter lunchen var vi ute en stund i det härliga soliga vädret. Nu har faktiskt värmen börja komma. Det är såå skönt. 🙂

Kände mig nöjd med fysioterapin idag. Mångsidiga övningar som man verkligen kände av att man hade gjort något, men det blev inte för mycket. Orkade gå två varv framåt ock bakåt.

Det kom ett brev från Folkpensionanstalten där påstods att man hade fått ett rehabiliteringsplan istället för ansökan om anstaltsrehabilitering. I planen rekommenderas det olika terapier och kurser, nu bad man mig att skicka ett läkarintyg och fylla i en ny ansökningsblankett. Nu vet både jag och mina föräldrar att läkarintyget for med de andra pappren, för innan inlämningen frågades det vilka papper som skulle skickas iväg. Med FPA är det allt möjligt och lite till, min mor lovade gå i morgon och fråga var problemet ligger.

Ikväll var vi på en promenad som var härligt varmt nästan som på sommaren. En av grannarna var lite ovan med att köra sin Permobil, plötsligt stannade hon och jag körde bakifrån  lite fast i elrullstolen. Ingenting hände men jag blev ju skrämd. Det blev så att jag fick köra först av alla ett tag.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.