Abonemang och mina nya terrassblommor

Det var mulet ett tag på morgonen, men så snart som solen kom fram lyste den gott som hela dagen. Varmt i solen men svalt i skuggan, vinden gjorde luftvärmen lite kallare. Innan jag for till jobbet hörde jag, att husets mobilabonemang skulle bli bytt från DNA till Elisa i slutet av veckan. En fråga som man grubblar på, är att om telefonnumrorna måste bytas ut till helt nya. Nu är det en kamp mellan dessa två operatörer, får se hur det hela slutar.

Min arbetsdag var lugn och bra. Det blir en kort vecka, eftersom på torsdag är det Kristihimmelsfärdsdag och fredag tar jag ledigt. 🙂 Visst ska det bli skönt med en längre helg.

På eftermiddagen var här killar som kollade något med mobil hörbarhet antar jag. Och vem vet om vi får äntligen en  fungerande system, som inte är en dag för tidigt.

img_20160502_193956.jpg

Mor kom och planterade mina nya terrassblommor, tycker själv att det blev fint. Lådorna har min far lagat, det är något som jag uppskattar. 🙂

Ikväll fick jag besök av en vårdare från hemvården, som var nyfiken att komma och se hur jag har det. Trevligt att sätta sig med en kaffekopp utan någon tidspress. Till kaffet åt vi blåbärsmuffins med vaniljsås.  🙂

Sen pratade jag i telefonen en god stund med min väninna. Ibland behövs det såna pratstunder, och att man kan tala om allt möjligt. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.