Solig första maj

img_20160501_150010.jpg

Hej, Här är det en solig första maj. 🙂 Studentmössan fick sitta en stund på huvudet medan vi var på Sorroptimisternas första majlunch på Svenska gården. Maten var lika god som varje år, det var trevlig stämning och glada manniskor. 🙂

Sedan uppträdde en barngrupp som spelade kantele och sjöng en vårsång. De som spelade var sex,sju år medan de som sjöng var lite äldre. Det är alltid se och lyssna på barn som uppträder. Där var det också ett lotteridragning, men nu vann ingen i min familj. 🙂 Det var en trevlig lunch tyckte jag. 🙂

Lite senare ikväll kommer jag med ett önskarinlägg. Tänkte skriva nu bara om dagen som den har varit såhär långt. 🙂

Ni ska ha en trevlig fortsättning på dagen.

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.