Borde inte ha haft för stora förväntningar, börja om från ett rent bord

Idag hade vi den första varma och soliga morgonen, det gav hopp om våren. 🙂 Mot eftermiddagen blev det mulet igen.

Jag borde inte ha haft för stora förväntningar om smartklockan, som jag hörde igår om. Det var lite barnsligt av mig som hann hoppas på att klockan skulle ha löst problemet, för bra att vara sant. Min bror var till JNT och kollade, tyvärr så fungerade smartklockan inte. Nå, vi ska fixa Bluetooth högtalaren åt  mig, som vi vet att fungerar. ÄSCH det var fånigt av mig som hade hoppas på något som inte fungerar.

Märkte att boendets föreståndare hade pratat med personalen om mitt missnöje hur de har behandlat och bemött mig, för att två av dem kom och talade med mig. Jo vi pratade om händelsen, så berättade jag hur jag upplevde det hela. Båda förklarade något med att när man inte känner /kände mig ännu, men under diskussionen kom tonen som jag inte tycker om fram. Vi bestämde oss för att fortsätta eller börja om från ett rent bord, men jag är på min vakt, har lite svårt att tro om att de faktiskt menar allvar.

Nu ikväll fick jag höra en onödig kommentar :”Det börjar bli brått” fast det var en timme tills kvällspersonalen skulle sluta och jag hade min dusch. Det var en annan vårdare som kom och hjälpte mig, vi blev klara på en halv timme. Okej, nu snarvlades det inte lika mycket som vi brukar. Ibland har jag god lust att var är mänskligheten, man kan väl småprata medan man jobbar, men det kan tydligen inte alla.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.