Nöjd med kundbetjäningen, och saknaden

Här var det en regnig men varm morgon, hörde av någon att det skulle ha varit upp till plus 9 grader. Längs dagen kom det regnskurar, och blev kyligt. På jobbet var det lite mera arbete men allt gick bra.

Sen på eftermiddagen for jag och min assistent med taxi in till stan, vädret var så pass ruggigt och ostadigt. Vi Gick till JNT för att hitta en lösning till mitt mobilproblem. Hade turen att få en riktig bra och vänlig försäljare, som förstod problemet med att inte själv kunna svara. Det märktes att försäljaren försökte hitta någon fungerande applikation eller mobilfunktion, tyvärr skulle telefonen vara kopplad till höglurar eller Bluetooth för att något skulle fungera. Det blev en del funderingar hit och dit, en sak som var säker att jag behövde få en fungerande system dit hem. Sen i något skede började vi prata om en smartklocka som borde fungera med Bluetooth och svarar automatiskt. Då kunde jag ha smartklockan på mig och mobilen i väskan. På JNT lovade man lägga klockan åt sidan, tills jag har möjlighet komma och testa den, för att nu hade smartklockan ingen ström. Det skulle vara en bra lösning, och jag var nöjd med kundbetjäningen.

Ikväll läste jag en gång till minnesord över vår hemhjälp/hembiträde som min bror skrev i tidningen. Det var vackert, och jag märkte hur mycket jag saknar henne. En människa som har alltid funnits till hans och följt med hur min bror och jag växte upp. Kontakten till varandra var stark i alla dessa år. Så saknaden är stor.

Kram ♥♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.