Allting går bra bara man vet av det

I morse fick jag ringa efter hjälp åt grannen. Efter en stund kom personalen och berättade att nu var det, så att det var bara en människa på sidan här som jag bor och hade oss sex personer, det var på grund av någon sjukdomsfall. Jag fick dricka en mugg kaffe medan jag satt och väntade på att få hjälp. Sen gick det bra och jag blev färdig i tid, allt går bra bara man vet av det.

Det var en solig morgon, men tog inte länge innan himlen täcktes av moln. Även idag kom det lite snöblandat regn, varit grått och mulet. På jobbet var det ganska lugnt.

På eftermiddagen såg jag inte att Vippari hade redan kommit, bilen var parkerad lite så att den syntes inte. Chauffören sa att det gjorde inget, då man kom och öppnade ytterdörren åt mig. 🙂 Dagens fysioterapi gick bra. Hade lite balans- och gåövningar, var riktigt nöjd med terapin. 🙂

Kram. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.