Vilket kyligt väder, och konstigt svar

Alltså vilket kyligt väder det är hos oss. I morse kom det snöblandat regn och regn, då var det bara att ta vinterjackan på, men jag gillar inte detta väder i april. Lite värme skulle göra gott. 🙂

Häromdagen skrev jag en fråga till åt Samsung Finland: ”Ifall man visste om automatiksvararen som ställs via inställningarna fungerar på Samsung Galaxy S5. Idag kom svar från dem: ”Det finns inte sådana funktioner på S5:an Man visste inte heller hur tre parters applikationerna fungerar.” Då skrev jag: ”Jag har sett en video hur man ställer in auto answer på Galaxy S5.” Så svarade man på det viset: ”Visst finns det alternativ hur man kopplar till hörlurar och så vidare.”

Själv tyckte jag att det var ett konstigt svar, för att på klippet såg jag nog inga hörlurar. Måste se om jag skulle länka videon på nytt. Tänker nog ta reda på detta

På eftermiddagen kom min mor och ordnade mina kläder, satte namnlappar på hyllorna i skåpen så blir det kanske lättare för personalen att hålla reda på vad som hör vart. Hoppas att kläderna hålls i ordning nu.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.