Hur unikt livet är

Ibland när man läser tidningen,

och hittar något oväntat

bland dödsannonserna.

Bland namnen finns

ett bekant namn,

någon som man har

känt,

så har nu gått bort.

I det ögonblicket

stannar upp,

och tänker på

hur unikt livet är.

Man berörs på

ett annat sätt men

känner sorgen,

när unga människor

går bort.

 

Minns ni när jag var lite tveksam på pelargonsticklingarna. Nu är gör jag inte längre  det, för jag har sett att nya skott har börjat komma- 🙂 Idag är det soligt men kyligt väder, jag har inte satt ut min näsa. Den sätter jag ut först när jag ska fara hem. 🙂

Har försökt googla på olika Samsung Galaxy mobilmodeller med auto answer. Jag hittade nog S5 men sen vill jag också veta om detta fungerar. Känns lite tokigt om man blir tvungen att byta telefon bara för en funktion, hur som helst vill jag ha någon fungerande system. Jag vill inte vara beroende av någon, vill själv kunna svara.

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.