Kort och gott om dagen

Sitter här hos mor och far, försöker varva ner efter en trevlig kväll. Tänkte skriva kort och gott om dagen. Det blir ett baklänges inlägg nu. Roligt att träffa sina vänner och äta gott tillsammans, alla var nöjda och glada. 🙂

På dagen skrev jag till Samsung Finland på facebook. Min fråga var angående om auto answer applikationen som skulle fungera, skrev även modellen på mobilen, och om någon visste något om detta. Svaret kom inom  en timme. För tillfället finns inga appar med den tredje partner, som man kunde rekommendera. Sen svarade: jag, Applikationen hjälper på det viset när jag är funktionshindrad och underlättar min vardag. Nämnde även att appen fungerade före uppdateringen.  Samsung Finland skrev att det kan ta en tid förrän apptillverkaren har uppdaterat applikationen som är anpassad till programvaran. Man rekommenderade mig att gå in på inställningarna, för lätt tillgänglighet Olika möjligheter för att svara. Sen svarade jag: Jo men hittade inget som öppnar och svarar automatiskt.

Jag kan inte ännu förstå

att du är borta.

Du som alltid har funnits,

och varit en del av

vår familj.

Vet att du har det

bra nu,

så vila i frid

min kära vän.

Saknar dig mycket

redan nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.