En del stunder och trevlig kväll med Berghagen

Det kommer en del stunder när jag inte tycker om vad som heter teknik eller elektronik, då när apparna slutar att fungera. Precis som min senaste app vilken gjorde det lättare för mig att svara, plötsligt slutade den utan att någon ny uppdatering skulle ha orsakat problem. Jag tog med assistenten tog en titt på nyare auto answer applikationer, hittade nog nya, men ingen av dem fungerade. Blää, blää!! 🙁 Så nu är jag i samma fälla än en gång, alltså jag kan inte svara. Jag är annars nöjd med mobilen, bara funktionerna skulle funka så som jag vill, ser ni de gör inte det. Nu vet jag inte vad jag skall göra.

Ikväll var jag med mina gudföräldrar och lyssna på Lasse Berghagen, som uppträdde i Schaumansalen. Nu var det flera rullstolar på Invalid-platsen, men alla stolar rymdes nog bra. Lasse Berghagen var tillsammans med Thomas Enroth och hans fru Heléne Nyberg. Det var en trevlig kväll. Berghagen är en rolig artist, konserten innehöll bekanta sånger och dikter som var tonsatta av Thomas Enroth. På pausen träffade vi mor och far. Jag tyckte om konserten, skönt att komma lite ut också på vardagen.

Jag ska sitta uppe en stund, innan det blir läggdags. Har inte hunnit vara på datorn förrän nu, ska bara kolla om det har hänt något speciellt.

Kram och god natt

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.