Skönt med sällskap och ny pelargonhylla

Visst  är jag glad över mig själv att jag vågade ta itu med problemet, bara för att jag skall ha det och må bättre. Säkert kommer det att finnas de som inte tycker om mig, strunt samma, då undrar jag hur mycket tyckte de om mig då innan. Med tanke på hurudan bemötande och hjälp jag har fått av dem, anser jag att det finns ingen skyldighet från min sida att vara snäll och vänlig. Detta gör jag för mitt eget bästa.

Usch vilket kyligt och rått väder det har varit här idag. Dessutom blåste det också, var kanske klantig och hade väl tunna kläder på mig. Så är det ibland när man vill att det skall vara vår. På eftermiddagen fick jag besök av en vän, då kändes det skönt med sällskap. Hur härligt är det att få tala med någon som har tid att lyssna på en.. Det hade ju hänt en hel del sen sist vi träffades. Alltid lika underbart att träffas. 🙂

img_20160420_180951.jpg

Nu har jag fått en ny pelargonhylla med pelargoner. Måste medge att jag tvivlar på mina sticklingar som jag har hos mammas, nå, allt kan man inte lyckas med. Jag tänker ta nya tag med de här pelargonerna. 🙂

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.