Gott att få prata

Föreståndaren kom i morse till mig. och vi pratade om allt det som jag hade upplevt med personalen . Jag berättade några exempel på händelser som har varit.  Betonade att det skulle inte vara något om sånt händer en gång, men det har hänt flera gånger. Nämnde också att jag känner mig nertrampad.

Gott att få prata och bli förstådd. Föreståndare sa om hon själv skulle råka ut för liknande, skulle hon också ta illa vid. Det är dålig uppförande av folk. Jag gav några namn på de som har varit taskiga mot mig, och en del var bekanta för föreståndaren. Hon lovade prata med dem och påminna att man ska lyssna på klienten.

Känns bra att få förtroende, och man tar mig på allvar. Sen att man tar tag med saken.  Jag känner mig lättad och nöjd nu.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.