Inte behöver du ha upp lappar

I morse satt jag och muttrade om att jag borde skaffa en mapp för lapparna, berättade för  sjuksköterskan om lappen som dök .upp igår. ”Inte behöver du ha upp lappar” sa hon i en frågande ton. Lappar är bra för personalen att ha i kansliet, men det behöver jag inte ha de i mitt eget hem. Förresten kan jag ju säga det som skall göras, och vi kan ta bort lappen om jag ville. Att få höra det kändes så befriande, efter morgontvätten togs lappen bort. 🙂 Skönt att träffa någon som är på samma våglängd som en själv.

Längs dagen kom det regnskurar men ändå ganska varmt. Vi gick på en promenad, vädret var skönt även om det var mulet. 🙂

img_20160417_153813.jpg

Sen blev vi en stund på gården. Tänkte att passa på och prova gungan, tja, den gungade inte  så värst bra. 🙂

Kvällsbestyren blev lite tidigare än vanligt, eftersom det var bara en personal och som var till klockan 20.00. Men vi hann laga middag åt mig, spagetti och malettkött, så jag känner mig nöjd. 🙂

Kram

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.