Bra att få prata ut

På dagen var det skönt att komma bort en stund från boendet, vi promenerade med min assistent till stan. Vädret såg lite regnsjukt och på förmiddagen kom det en regnskur, så vi tog regnjackan med men det var uppehållsväder och ganska varmt. På Halpa – Halli köpte jag några mobilpennor och lite som fattades från kylskåpet. Sen uppe i andra våningen  tog vi en kaffe. Hade tänkt gå till lilla Sunds blombutiken men de stängde redan klo. 14. Och klockan var efter två, så det kändes lite snopet.

Det har varit bra att få prata ut om dagens händelse, har fått förståelse och stöd för min reaktion. Känns både dumt och fånigt med lappar överallt, jag har ju munnen att tala med. Nå, jag fick ju lappen tejpat på innersidan av städskåpet, men vem vet om den försvinner därifrån. Sen blev det onödigt tjafs om maten tycker jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.