Bättre morgon och anteckningar om mina tider

Nu var det en bättre morgon, tänk att numret till alarmtelefonen fungerade men fick inget svar. Ändå fick jag öppna dörren ut till korridoren, och fick tag på personalen som kunde gå till grannen. Fick själv hjälp en stund senare  av sjuksköterskan. 🙂 Medan jag åt frukost, tog hon och skrev anteckningar om mina tider, för att det finns i personalen de som inte vet t.ex. när jag far till jobbet på morgnarna och kommer hem på dagarna. Detta ser jag som ett minus med en stor personal, jag har ju bott här ett halvt år, och ännu vet inte alla mina tider.

Håller på att tvättar lakan, vädrar täcket och kudden ute på terrassen. Solen skiner lite grann idag, assistenten ska komma till mig.

Önskar er en härlig lördag. 🙂

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.