Snart får jag fnatt

Jag har två numror till boendets mobiler. Hann slå det etta numret, innan jag kom ihåg att det fungerade inte, sen tog jag det andra numret och samma sak var det med den telefonen. Inget annat hjälpte än att jag kröp och öppnade dörren till korridoren, fick se en personal och bad att någon skulle gå och hjälpa min granne. Själv fick jag vänta en stund med att få morgonhjälp.

Snart får jag fnatt med husets mobiler och alarm  som INTE FUNGERAR!! Hur länge måste vi ha på det här viset? Det borde nödvändigtvis fungera tycker jag. Det är nära på att jag inte blir GALEN.

Annars är det nog bra med mig, skönt att det är fredag. 🙂

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.