Vilken tur att blommorna klarade sig av köldknäppet

Det hade varit en köldknäpp i natt med flera minusgrader, hade inte kommit på att kolla temperaturen igår kväll. Innan spjälgardinen drogs upp hann jag bli lite orolig för blommorna, men sen fick jag se att de hade klarat sig, vilken tur. 🙂 Man kan aldrig vara riktigt säker på vädret, då det gäller växter och blommor. Dagen blev solig men vinden var kall.

Hade en lugn arbetsdag. Bara en lapp att knacka in på datorn, nå en parkeringsbot är ju lite mer än noll. 🙂 Arbetsmängden kan faktiskt variera från dag till dag. Man kan gott säga att Jakobstads centrum är upp och ner, nu när kvarteret vid torget byggs, som också påverkar vårt arbete. Man får ta en dag i taget.

Roade mig på eftermiddagen att sitta och måla en stund i boken. Det var rätt så avkopplande. Jag kunde inte få min dagspost ut från lådan, eftersom nyckeln var försvunnen. Kanske någon av personalen hade glömt den i sin ficka, allt kan vara möjligt. Ikväll trampade jag 10,4 km. på 37, 38 minuter, det var bra gjort tyckte jag själv. 🙂 Sen kom en vän på en snabbesök, vi pratade en stund, hon tog in mina blommor. Det blir väl en kall natt också i natt, men jag kan sova utan att bli orolig för blommorna.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.